Trossen los, front row en Show time

  
Wat een enorm schip, wat een activiteiten en indrukken. Geslapen als een (tr)os. Op deze vaardag proberen S. een beetje los te laten in de massa. Eng! Gisteravond was er paniek, terwijl we een gesprekje voerden met de Vlamingen ontdekte hij dat alle trappen op de 11 verdiepingen van het schip erg op elkaar lijken. Spelenderwijs was hij een verdieping hoger gekomen en hé, z’n ouders stonden er niet meer. Zijn paniekerige scheepshoorn ging af en gelukkig konden we hem daardoor ook snel weer vinden. Nu doen we testjes! Alleen naar de coole “bliksembol” in het Casino en terug naar ons stekkie op het dek. Het was een gok, maar bingo. Alleen naar onze hut aan de andere kant van het schip en 7 verdiepingen lager dan, en warempel … deze matroos heeft het door! Hoera! Tijd om een boek te halen (als ikzelf de hut maar vind?).

  
Het is altijd maar afwachten op zo’n uitverkochte boot, maar het geluk laat ons niet in de steek. Front row bij het zwembad met voldoende entertainment, dus het boek blijft dicht. Een corpulente, kale, oudere Engelsman wint de “sexiest man of the world” competitie. Dat geeft deze burger voldoende moed om af en toe ook in de bikini de trap te nemen voor verfrissing in het zwembad!

  
In de avond laten we de “vreetschuur” even voor wat het is en gaan we naar ons eerste formele diner. Wij tafelen met Vlamingen en een Russisch stel. Leuk maar de pattatekes en pizza worden gemist en het colbertje gaat al snel overboord.

  
De vaardag wordt afgesloten met een bezoek aan het theater en gelukkig kon S. de komische goochelaar ook erg waarderen en, belangrijker, begrijpen! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.