Civitavecchia 🚌 Rome ✈️ Schiphol-Amsterdam 🚕 Uithoorn 🚘 GRONINGEN 

  
Er liggen deze ochtend talloze cruiseschepen klaar voor vertrek in de haven van Civitavecchia (Rome). Voor ons betekent de terugkeer naar deze haven helaas het einde van onze geweldige en avontuurlijke cruise. 

  
Er ligt een lange reisdag voor de boeg dus na de bustransfer van de haven naar het vliegveld leggen we Snuf de Hond aan een Fanta infuus.


De terugreis verloopt gesmeerd en het klopt, het mooie van reizen is zeker het thuis komen. Ons hondje in reservetijd draait z’n staartje bijna uit de kom van blijdschap. Zijn oppassers en mijn ouders zijn niet minder blij en worden overladen met knuffels, onze verhalen en meegebrachte souvenirs. 

Home Sweet Home!

voor de beschrijving van deze collage check digingenieus!

De meegebrachte herinneringen aan de prachtige reis vinden hun plek aan onze ‘wall of souvenirs’ van de blokhut in de tuin. En de mooiste draag ik in de toekomst met me mee. Daar is ie dan … dé ring van m’n lief. We laten deze gewoon links(handig) liggen naast het boterbriefje maar zullen ons aanstaande koperen samenzijn begin volgend jaar met alle egards vieren!

 
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.