Snoeverij op een lege batterij

2016-08-08 17.24.33.jpg

De zoektocht naar nieuwe energie en inspiratie is begonnen. Ondanks de dit jaar genomen duurzame maatregelen bevinden we ons nu toch danig in een ‘low battery’ situatie. Net ‘iets’ meer werken, onregelmatige diensten en het vervullen van huishoudelijke-, opvoedkundige en zorgtaken doen deze verwende tweeverdieners inmiddels toch verlangen naar het leven van de inmiddels 15-jarige dove, blinde en dementerende hond thuis. Even een paar weken in de mand. Geen nietszeggende en hiermee juist veelzeggende informatie absorberen!

Om te voorkomen dat we nog voor onze geplande zomervakantie totaal out zouden gaan, volgde als antibioticum een ‘Social Media Detox’ waarmee de situatie gestabiliseerd werd en van intensive- naar medium care gebracht. Ook wel zo fijn voor de pre puberende zoon, die zich in deze periode stort op een nieuwe passie voor wilde dieren en, naar nu blijkt tijdens ons verblijf in het Schiphol hotel, het spotten van vliegtuigen. S. ratelt alle vliegmaatschappijen en modellen de ganse avond op en wij moeten concluderen dat de Cityhopper erg populair is. Na de zoveelste ‘Cityhopper’ in een hoog octaaf (en wanneer gaat die baard nu in de keel?) sluiten we bijtijds de gordijnen. Wij gaan morgen zelf wel cityhoppen in Europa!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.