Locatie

Comfort, de allernieuwste technieken, dicht bij in Groningen, geen hekken en een typisch karakter. Dat zijn de steekwoorden voor de gedroomde locatie voor onze huwelijksviering. Een tempel waar we trots even onze intrek kunnen nemen. Een thuishaven met sfeer van vandaag en de allure van morgen. Een plaats waar onze liefde verder groeit en de stap zal maken naar het zo gewenste doel: een lang en gelukkig leven samen!

Hitachi Capital Mobility Stadion van FC Groningen

Adres: Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen

Route & parkeren

Het Hitachi Capital Mobility Stadion van FC Groningen is op diverse manieren goed te bereiken. Het bruidspaar adviseert zondag 2 februari 2020 zo veel mogelijk te voet, op de fiets of per openbaar vervoer naar het stadion te komen.

Lopend/fiets
Voor mensen in Stad en de directe omgeving, die niet lopend (kunnen) komen, is het meest praktische vervoermiddel de fiets. Bij het stadion is voldoende ruimte beschikbaar om fietsen te stallen op en rond de Boumaboulevard. Fietsen kunnen ook gestald worden bij het treinstation Europapark.

Trein
Het Hitachi Capital Mobility Stadion is per trein goed bereikbaar. Het Europapark heeft een eigen treinstation. De Arriva-treinen op de verbinding tussen Groningen en Veendam/Winschoten/Nieuweschans stoppen bij station Groningen Europapark. De NS-Sprinters vanuit Assen/Hoogeveen stoppen ook op dit treinstation. Meer informatie hierover is te vinden op www.ns.nl en de officiële App van de Nederlandse Spoorwegen.

Bus
Informatie over de aankomst- en vertrektijden van (stads)bussen van Qbuzz naar en van het Hitachi Capital Mobility Stadion is te vinden op de website van 9292OV: www.9292ov.nl

Parkeergarage (betaald parkeren)
In het Hitachi Capital Mobility Stadion is een parkeergarage met twee etages (-1 en -2). Tarief per 60 minuten (of een deel daarvan): € 1,50.

TERUG