(C)Roma, cruise-planning en chique slapen

Wat een vrolijkheid bij het ontbijt op een mooie vroege ochtend in Uithoorn. Ja, ja this day we fly away!
  
Zo dus …

  
na even lekker snakken met de “I” met nieuwe matties die op familiebezoek gaan in Algerije en Tunesië. Vanwege de terreurdreiging aldaar geen directe vluchten meer vanaf Amsterdam, dus zij hebben een hele lange reis voor de boeg.

  
Nee, dan de onze … zie hem hangen, zweten en hongerig chagereinen in ons poepchique hotel in Rome. Die heeft het ook zwaar hoor!

  
We hebben te voet het station opgezocht vanwaar we de trein zullen nemen naar de haven. De hotelbus stopt duidelijk niet op loopafstand van het station. We moeten zeker een half uur lopen en daarbij met volle bepakking het Sint-Pietersplein oversteken op zondag. Dat lijkt ons niet verstandig, de bewaking is ook hier verscherpt lijkt het, en oh ja, had ik al gezegd dat het warm is in Rome! Deze foto is gemaakt na het nuttigen van een broodje, de voettocht door Rome naar het station en een sanitaire noodstop van S. na buikkramp.

  
Hier zoeken we wat verkoeling bij de fontein op het Sint-Pietersplein en we hebben hem maar heel gelaten.

Op de terugweg naar het hotel met het hotelbusje zien we opeens het St. Pietro Station in de verte. De chauffeur gevraagd ons zondag op z’n vaste route zo dicht mogelijk bij het station eruit te zetten. Zo kan het natuurlijk ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.