Vaarvakantie 2022

Want wie het roer van het schip van staat hanteert, moet slechts het algemeen belang en niet zichzelf dienen.
Desiderius Erasmus

Tijd voor een gevatte blog of niet? Er is zoveel gaande de afgelopen jaren dat m’n hoofd tolt over mijn eigen mening over alle voorgewende crisissen die ons ten deel vallen en hoe ferm mensen hierin een standpunt kunnen innemen. Met een tollend hoofd moet je extra voorzichtig zijn. Voor je het weet cancel je jezelf en de helft van een trap en stuiter je vlak voor je zomervakantie naar beneden.

Omdat zitten en liggen met één linkerbil (voor de kijkers rechts) formaat Kardashian in het kwadraat inclusief een gekneusde stuit een feitelijke crisis is, dit keer een op zichzelf staand minder beschouwend verslag via Polarsteps met foto’s van onze actieve vaarreis door Friesland en Groningen.

Bekijk ons volledige verhaal ‘Varen door Friesland/Groningen 2022’ op Polarsteps

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.