Herfst Haakwerkjes met Polyester ‘Zijde’ Draad

Herfst is het perfecte seizoen om je creativiteit de vrije loop te laten. De vallende bladeren en de veranderende kleuren inspireren om gezellige en warme items te maken. Deze maand heb ik een nieuw favoriet materiaal ontdekt: polyester ‘zijde’ draad. Het is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook anti-pilling en eenvoudig schoon te houden. In de afgelopen herfstmaand heb ik enkele haakwerkjes gemaakt, waaronder een (make-up) etuitje, penselen-/kwasten etui, een lipstickhouder en zelfs een schattig lampje voor de hond.

Polyester Haakwerkjes

Polyester draad tilt haakwerk naar een hoger niveau. Met de glans, stevigheid en onderhoudsvriendelijkheid van dit garen, kun je prachtige en praktische items maken.

Type: gemengd garen. 
Materiaal: polyester. 
Eigenschappen: anti-pilling. 
Diameter: 1,5 mm. 
Haaksuggestie: 2,5 mm – 3,0 mm. 


Make-up Etuitjes: Organisatie met een Vleugje Luxe

Een van de favoriete projecten was het maken van make-up etuitjes met deze polyester ‘zijde’ draad. De glans van het garen geeft de etuitjes een vleugje luxe, terwijl de duurzaamheid ervoor zorgt dat de inhoud goed beschermd blijft. Bovendien is het garen anti-pilling, wat betekent dat je etuitjes er zelfs na veelvuldig gebruik nog steeds als nieuw uitzien.

Lipstickhouder: Een Stijlvol Accessoire

Voor degene die graag lippenstift en lippenbalsem bij de hand heeft, is er een gehaakte lipstickhouder. Het polyester ‘zijde’ draad geeft het geheel een stijlvolle uitstraling en de stevigheid van het garen zorgt ervoor dat je lipprodukten veilig en beschermd zijn.

Lampje: Veilige en Gezellige Avonden voor de hond

Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn harige vriend heb ik gebruikgemaakt van polyester ‘zijde’ draad en haakte een lampje voor onze hond om de herfstavonden veiliger te maken. Het garen is gemakkelijk schoon te houden, wat belangrijk is als je huisdieren hebt.

“Haak met plezier en geniet van de warmte en gezelligheid van dit seizoen.”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.