Kabouters

IMG_4728Hallo opa Klaas!

Je was een Trödler (lees verzamelaar) aldus je Duitse freund en ja, wat hebben we veel spullen aangetroffen in je huis. De zoektocht naar een nieuwe bestemming, voor al dat wat je zo dierbaar was, is begonnen.
Vandaag zijn je kabouter-vrienden, die vorig jaar nog door jou in een nieuw jasje zijn geverfd, verhuisd. Je wasvoorschrift is niet meegegaan. Thinner is schadelijk voor de gezondheid, dat weet jij als geen ander na je logeerpartijtje in het hospitaal tijdens het werk in uitvoering!
Het gezelschap heeft een mooie plek gekregen op kinderboerderij De Eelderbaan in Vinkhuizen. Dé plek waar je jongste kleinzoon zoveel kleine voetstapjes heeft liggen. Medewerkers en bezoekers gaan ze hier nu verzorgen en bewonderen. Prima!

98497B59-D963-4FDA-AC77-74EBB151225D

“Als je de magie ziet in sprookjes, kun je de toekomst tegemoet treden”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.