Basta in Platja de Palma

Collage_Fotor

We ontschepen op Palma de Mallorca en vertrekken precies een week na de eerste dag op zee met de shuttle naar een verrassend goed hotel in Platja de Palma op Mallorca voor een paar dagen helemaal niks doen onder de zon. Overdag wordt gelezen, gedommeld en gezwommen en ’s avonds geflaneerd over de autoloze boulevard op zoek naar een eetgelegenheid van eigen keuze. De rustige en wonderbaarlijke onderwaterwereld in het zeeaquarium geeft ons dat laatste beetje energie om er weer tegenaan te kunnen in Nederland.

2016-08-16 17.03.25

Alle indrukken van de intensieve, leerzame en prachtige cruise vallen hier in de laatste vier dagen van onze vakantie op hun plek en op dezelfde avond van aankomst in het hotel zien we vanaf ons balkon onze Costa Fascinosa wegvaren uit de haven!

Schip Ahoy vakantieparadijs op zee! Dag Karat!

“We need space to be productive,

We need places to go to be free”

-Laure Lacornette-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.