Vlieg met me mee…

We spenderen dagelijks zo’n 24 kostbare minuten in de wirwar van wachttijden. Het lijkt misschien niet veel, maar het voegt zich op tot ruim een heel jaar in een mensenleven. Of je nu op weg bent naar exotische bestemmingen of vastzit in een alledaagse wachtkamer, de tijd vliegt voorbij wanneer je bezig bent, in tegenstelling tot eindeloos staren naar je omgeving of een scherm

Tijdens mijn laatste avontuur heb ik de kunst van het wachten geperfectioneerd. Mijn met liefde handgehaakte Opbergmand/Organizer voor haakgaren was mijn geheime wapen. Vervaardigd uit duurzaam en eenvoudig te onderhouden polyester ‘zijde’ draad, werd mijn reistijd niet alleen productief maar ook heerlijk ontspannen.

Deze mand biedt niet alleen ruimte voor je haakbenodigdheden, maar ook voor de broodnodige fournituren. Let wel op: in de handbagage zijn haaknaalden en scharen vaak verboden. Kies daarom voor de zekerheid een voordelige plastic of bamboe haaknaald!

Polyester Haakwerkjes

Polyester draad tilt haakwerk naar een hoger niveau. Met de glans, stevigheid en onderhoudsvriendelijkheid van dit garen, kun je prachtige en praktische items maken.

Type: gemengd garen.
Materiaal: polyester.
Eigenschappen: anti-pilling.
Diameter: 1,5 mm.
Haaksuggestie: 2,5 mm – 3,0 mm.

“Laten we vliegen door de tijd met creativiteit en ontspanning!”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.