Korte Maand, Kleine Projectjes! Haak je Weg door Februari

Februari is altijd zo’n korte maand, maar dat betekent niet dat ik mijn haaknaald moest laten rusten. Integendeel! Het was juist dé tijd om aan die kleine, charmante projectjes te werken.

Afgelopen maand heb ik me gewijd aan twee schattige gehaakte lipbalsem-houders die niet alleen praktisch zijn door het gebruik van mijn favoriete polyester draad, maar ook een verrassend alternatief vormen voor het standaard envelopje met inhoud.

De gehaakte lipbalsem-houders hebben hun weg gevonden naar de jarigen in mijn kring. Het was een klein gebaar, maar het voegde een persoonlijk tintje toe aan het cadeaugeven.

En laten we het hebben over een ander klein maar noodzakelijk kwaad: poep ruimen. We weten allemaal dat het erbij hoort, maar waarom zouden we het niet wat aangenamer maken!

Deze gehaakte poepzak-houder is niet zomaar een accessoire; het is een statement. Als je de “cadeautjes” van je harige vriend toch MOET opruimen, doe dat dan maar op een trendy manier!

Dus, terwijl februari weer snel voorbijging, heb ik met deze kleine haakprojectjes de maand weer kleurrijk en creatief afgesloten.

Polyester Haakwerkjes

Polyester draad tilt haakwerk naar een hoger niveau. Met de glans, stevigheid en onderhoudsvriendelijkheid van dit garen, kun je prachtige en praktische items maken.

Type: gemengd garen.
Materiaal: polyester.
Eigenschappen: anti-pilling.
Diameter: 1,5 mm.
Haaksuggestie: 2,5 mm – 3,0 mm.

“Het zijn de kleine dingen die het verschil maken!”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.